MY ASICS

Saavuta juoksutavoitteesi My ASICS -virtuaalivalmentajan avulla!

Aseta tavoitteet

Halusitpa juosta kokonaisen maratonin tai vaikka vain viisi kilometriä puoleen tuntiin, auttaa My ASICS sinua harjoittelussa. Kun syötät järjestelmään tietosi, haluamasi tavoitteen ja päivämäärän, luo My ASICS sinulle harjoitusohjelman, jota noudattamalla pääset tavoitteeseesi.

Pysy motivoituneena
Uuden harrastuksen aloittaminen voi alkuinnostuksen jälkeen lopahtaa helposti. Asettamalla selkeät tavoitteet, motivoit samalla itseäsi liikkumaan. My ASICS myös muistuttaa sinua tulevista harjoituksista ja seuraa edistymistäsi. Saat palautteen tai muistutuksen suoraan älypuhelimeesi. Mikäli treeni jäi välistä, mukauttaa sovellus jäljellä olevia harjoitteita automaattisesti, jotta tavoitteeseen pääsy olisi mahdollista.

turkumarathon-mari

Älypuhelimella lisää mielenkiintoa harjoitteluun
My ASICS hyödyntää älypuhelimesi GPS-sijaintipalvelua, jolloin saat tarkat raportit tekemästäsi harjoitteesta. Voit syöttää järjestelmään eritasoisia juoksureittejä ja asettaa aikatavoitteita. Näet myös muiden käyttäjien reittivalintoja, joten mikäli oma lenkkipolku alkaa tuntua turhan tutulta, löydät helposti vaihtelua harjoitteluusi.

app-shot

Luo oma treeniryhmä Facebook-kavereistasi
Nyt voit kerätä parhaat kaverisi samaan treeniryhmään ja saavuttaa tavoitteet yhdessä Facebook-kavereidesi kanssa. Voitte määrittää yhteiset tavoitteet ja seurata oman treeniryhmän kehitystä Facebook-sovelluksen avulla. Mikäpä olisi motivoivampaa, kuin sopia parin kaverisi kanssa tavoitteeksi juosta Tukholman maratoni, harjoitella koko kesä yhdessä ja tehdä loppukesästä kisamatka Tukholmaan?